Skip to content

Valmennuspolku, tiesi parempaan suhteeseen

Valmennuspolku on matka parempaan itsetuntemukseen, jonka seurauksena pystyt toimimaan varmemmin ja lempeämmin parisuhteessa.

Polku pitää sisällään 4 henkilökohtaista tapaamista Minnan kanssa. Tapaamisiin sisältyy:

  • Aiempien kokemustesi pohtimista
  • Mahdollisten esteiden tunnistamista
  • Valmennusta tulevaan parisuhteen muodostamiseen
  • Itsetuntemustyökaluihin tutustumista
  • Luovuttamattomien arvojesi kartoittaminen arvokartan avulla
  • Kotitehtäviä ja harjoituksia
  • Mielenkiintoisia kirjallisuusvinkkejä

 

Neljännessä tapaamisessa on mukana myös itsetuntemusvalmentaja, parisuhdekouluttaja, Seija Taivainen, jonka kanssa voit keskustella myös jatkossa. Valmennuksen tarkoitus on antaa sinulle työkaluja itsetuntemukseen, joka on toimivan parisuhteen perusta. Valmennus tapahtuu Minnan kammarilla Helsingin Pukinmäessä. Kauempana asuvien on mahdollista saada valmennusta videopuhelun kautta.

Valmennuspolku sisältää 4 tunnin mittaista tapaamista + tehtävät. Valmennuspolkua on mahdollista jatkaa tarpeen mukaan, mikäli 4 tuntia tuntuu liian lyhyeltä ajalta prosessoida asioita. Jokainen meistä on omalla yksilöllisellä polullamme.

Valmennuspolun hinta on 300€ siältäen 4 tapaamista+ materiaalit. Maksu tapahtuu kahdessa erässä. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen päätät haluatko jatkaa koko polun loppuun. Mikäli Valmennuspolku ei tunnu palvelevan Sinua, maksat vain ensimmäisen käynnin.

 

Alkuun pääset varaamalla ajan sähköpostitse osoitteeseen minna@konnektori.fi. Jos mielessäsi on joukko kysymyksiä, olen jo saattanut vastata niihin Usein Kysyttyä -osiossa. Toki voit olla myös minuun yhteydessä jos mieltäsi edelleen askarruttaa jokin asia.
Peruutusehdot: Ajan voi perua / siirtää maksutta 2 arkipäivää ennen sovittua aikaa. Samana päivänä perutuista tai käyttämättä jätetyistä ajoista veloitamme 100 % ja edellisenä päivänä perutuista ajoista 50 %.