Skip to content

 

Konnektorin sinkkuilta 30-50 vuotiaille sinkuille. 1.2.2020, klo 16.00-21.00

Kokoonnutaan yhteen pohtimaan parisuhteen muodostamiseen liittyviä mietteitä ja tunteita.

Illan aikana rupatellaan, syödään ja saunotaan. Naisille ja miehille oma saunavuoro. Ja jos oikein innostutaan niin saatetaanpa pistää vielä tanssiksikin. Rennolla otteella mennään. Kaikki osuudet on täysin vapaaehtoisia. Halutessasi voit vain seurata mukana, jos et ole juttutuulella tai tanssijalka ei vipata. Tule silti mukaan 🙂

HUOM! Muistathan ilmoittautua 24.1 mennessä. Jotta kaikki saadaan sujumaan hyvin, niin ilmoittauduhan ajoissa. Jotta keskustelu olisi mielekästä, niin 20 on ryhmän maksimikoko. Tulijoita yleensä on paljon, siksi myös ilmoittautumisen tulee olla sitova. Viimehetken peruutus vie samalla myös paikan toiselta. Olethan siis reilu kaikkia kohtaan.

Illan hinta on 25 €, sisältäen syömiset. Jos saat kutsuttua uuden kaverin mukaan, joka ei vielä ole ollut Konnektorin tapahtumissa, pääset itse puoleen hintaan. Ei muuta kuin viidakkorumpua soittamaan.

AIKA: 1.2.2020 klo 16.00-21.00
PAIKKA: Pukinmäenaukio 4b 3. kerros, takkahuone
HINTA 25 €
ILMOITTAUDU 24.1 mennessä osoitteeseen minna@konnektori.fi

Psst, jos et vielä ole käynyt Konnektorin Valmennuspolkua niin kannattaa ilmoittautua pian. Suunnittelun alla on parhaillaan Syväsukellusviikonloppu mökillä niille, jotka ovat polun käyneet. Tulee muuten olemaan vuosisadan bileet 🙂 Valmennuspolusta löydät lisätietoa täältä.

http://www.konnektori.fi/palvelut/valmennuspolku/