Skip to content

Kenelle Konnektori on tarkoitettu?

  • Konnektori on tarkoitettu kaikille niille sinkuille, jotka haluavat saada työkaluja parisuhteen muodostamiseen.
  • Niille jotka ovat käyneet jo useilla treffeillä, mutta juttu ei ole edennyt pidemmälle.
  • Niille, jotka ovat olleet jo parisuhteessa, mutta suhde onkin päättynyt.
  • Niille, jotka eivät vielä koskaan ole olleet treffeillä

 

Pohdimme yhdessä jokaisen henkilökohtaista tilannetta, mitä on tapahtunut ja miten tästä eteenpäin.

 

Onko tapahtumien tarkoitus olla myös varsinainen deittitapahtuma, vaiko vain paikka missä harjoitellaan opittuja asioita samassa tilanteessa olevien muiden kurssilaisten kanssa?

Tapahtuman tarkoitus on luoda turvalliset ja luonnolliset puitteet deittailun aloittamiselle tai jatkamiselle. Opitut asiat auttavat sinua nimenomaan tässä asiassa. Eli kyllä, se on deittitapahtuma myös.

Onko valmennukseen osallistumiselle ikärajaa?

Valmennus ja tapahtumat ovat ensisijaisesti suunnattu n. 30 -50 vuotiaille. Toki muutkin ovat tervetulleita mukaan.

Miksi tapahtumiin pääsee vain valmennuksen käyneet?

Tapahtumissa työstetään valmennuksessa aloitettuja teemoja eteenpäin. Näin kaikki osallistujat ovat samassa lähtökohdassa tullessaan tapahtumiin. Toisekseen lisäämme näin turvallisemmat puitteet kohtaamisille, koska asiakkaat ovat jo tulleet tutuiksi minulle valmennuksen myötä.  Tapahtumat järjestetään mökillä, leirikeskuksessa tai muussa vastaavassa. Tapahtumien lisäksi on olemassa muutaman kerran vuodessa järjestettävä Sinkkujen päivä, joka on avoin kaikille. Ne eivät edellytä valmennuspolun käymistä. 

Onko tää jotain terapiaa?

Tämä ei ole terapiaa. Valmennuksessa pohditaan tämän päivän ja lähimenneisyyden asioita ja kokemuksia. Sekä ennen kaikkea suunnataan tulevaan, saaden työkaluja itsetuntemukseen ja parisuhteen muodostamiseen.

Millainen luottamuksellisuus tässä palvelussa on? Ainakin minulle se on tosi tärkeä asia. Toivoisin myös etten tätä kautta ala saada mitään jatkuvaa mainospostia.

Luottamuksellisuus on arvo josta pidetään tiukasti kiinni. Yhteystietoja ei anneta eteenpäin. Postina tulee ainoastaan tiedotteet Konnektorin omista tapahtumista.

Olen netissä olevan deittipalstan kautta tavannut suuren joukon ihmisiä. Se on aina jäänyt korkeintaan kahteen kertaan, en ole halunnut jatkaa. Onko vika minussa vai olenko vain tavannut vääriä ihmisiä?

Konnektori on juuri se paikka, missä pohditaan tätä kysymystä kanssasi. Mitä tapahtui, miten asiat voisi tehdä toisin.

Liikumme kahden parhaan ystäväni kanssa aina kimpassa. Jaamme myös yhdessä sen huolen ettemme ole vielä löytäneet itsellemme niitä oikeita. Meitä kaikkia kiinnostaa tämä Konnektori -palvelu. Tuli vain mieleeni onko sille esteitä että käymme samoissa tapahtumissa?

Usein haasteena tuttavuuden tekemiselle voi olla juuri se, että liikutte aina yhdessä. Niin miehet kuin naisetkaan eivät mielellään tule keskelle kaveriporukkaa tekemään tuttavuutta yhden kanssa. Ja myös itse silloin helposti turvautuu siihen kaveriin kenen kanssa on liikkeellä. Parhaiten uudet tuttavuudet syntyvät kun lähdette rohkeasti yksin tapahtumiin. Mitäpä jos kävisitte vuorotellen.

Olen vasta hiljattain aloittanut työt opiskelujen jälkeen, eli minua kiinnostaa kovasti onko viikonlopputapahtumat hyvin kalliita?

Tapahtumat ovat hiukan erihintaisia, riippuen paikasta ja tapahtuman pituudesta. Osa on viikonlopputapahtumia ja osa yhden illan tai päivän mittaisia. Pyritään pitämään hinnat kohtuullisina. Meiltä on mahdollista ostaa myös lahjakortteja. Ehkäpä voisit vinkata ystävillesi joululahja toiveen lahjakortin muodossa.

Miksi tarvitaan 4 tapaamiskertaa? En koe että minulla olisi mitään erityisiä ongelmia selvitettävänä.

Jokainen 4 kertaa pitää sisällään oman teeman ja tehtävän, jotka auttavat sinua itsetuntemuksessa ja parisuhteen muodostamisessa.

Näin varmistetaan sinulle kattavan työkalupakin jota voit hyödyntää arkielämässäsi, sekä Konnektorin tapahtumissa. Tapahtumissa siis jatkamme teemojen työstämistä ja autamme sinua tutustumaan uusiin ihmisiin. Neljän kerran avulla varmistetaan, että kaikilla on samat työkalut käytössään.

Onko tapahtumien agenda saatavissa etukäteen? Voiko siihen itse vaikuttaa?

Konnektorin nettisivuilla ilmoitetaan kunkin tapahtuman sisällöstä aina tapahtuman lähestyessä. Toki sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Otamme mielelläan vastaan ideoita.