Skip to content
Valmennuspolku pitää sisällään 4 henkilökohtaista tapaamista kanssani. Neljännessä tapaamisessa on mukana myös itsetuntemusvalmentaja, parisuhdekouluttaja, Seija Taivainen. Voit keskustella hänenkin kanssaan myös jatkossa.Tapaamisiin sisältyy omien aiempien kokemustesi yhdessä pohtimista ja valmentautumista tulevaan parisuhteen muodostamiseen. Valmennuksen tarkoitus on antaa sinulle työkaluja itsetuntemukseen, joka on toimivan parisuhteen perusta. Käymme läpi myös itsetuntemustyökaluja ja kartoitamme arvokartan avulla mitkä arvot ovat sinulle luovuttamattomia. Jokaisen tapaamisemme välille saat tehtävän, jota käymme yhdessä läpi seuraavassa tapaamisessamme. Saat myös mielenkiintoisia kirjallisuusvinkkejä. Yhdessä Seijan kanssa autamme sinua löytämään mahdollisen puolison itsellesi.

 

Valmennuspolun jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua tapahtumiin, joissa voit laittaa oppimasi käytäntöön turvallisissa olosuhteissa. Valmennuspolun hinta on 300 euroa sisältäen 4 tunnin mittaista tapaamista + tehtävät. Aina on myös mahdollista jatkaa valmennuspolkua tarpeen mukaan, mikäli 4 tuntia tuntuu liian lyhyeltä ajalta prosessoida asioita. Jokainen meistä on omalla yksilöllisellä polullamme.

Valmennus tapahtuu Minnan kammarilla Helsingissä. Alkuun pääset varaamalla ajan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen minna@konnektori.fi. Mielessäsi on varmasti myös joukko kysymyksiä, joihin olen jo saattanut vastata Usein Kysyttyä -osiossa. Toki voit olla myös minuun yhteydessä jos mieltäsi edelleen askarruttaa jokin asia.

Peruutusehdot: Ajan voi perua / siirtää maksutta 2 arkipäivää ennen sovittua aikaa. Samana päivänä perutuista tai käyttämättä jätetyistä ajoista veloitamme 100 % ja edellisenä päivänä perutuista tai käyttämättä jätetyistä ajoista 50 %.